El bebé dels paponatas (Gelosia entre germans)

Els paponatas són uns petits éssers de colors amb forma de patata. A més de ser divertits i simpàtics, els paponatas tenen una característica molt especial: cada vegada que neix un nadó paponata, sigui del color que sigui, als seus pares els hi creix un nou braç del mateix color. Aquest és el braç especial del nadó, que els seus pares dediquen exclusivament per a cuidar d'aquest fill.
Però un dia un nadó paponata de color blau va néixer sense que als seus pares els creixés cap braç blau Quin problema! Com podrien cuidar-ho, si els seus pares només tenien el braç verd del seu germà gran i el braç rosa de la seva altra germana? El primer que van intentar aquells pares tan preocupats va ser posar-se un braç de mentida, però no servia per res, i el nadó no feia una altra cosa que plorar. Després van demanar ajuda a altres pares paponatas, però tots tenien tots els seus braços molt ocupats amb els seus propis nens, i ningú va poder fer res.
Els pares del petit paponata blau ja no sabien què fer, i es morien de pena en veure que el seu nadó moriria per no poder cuidar d'ell.
Però llavors, va succeir alguna cosa que no havia ocorregut mai. El germanet verd i la germaneta rosa es van oferir a compartir els seus braços especials! Els pares no podien creure que tinguessin uns fills tan generosos i genials que estaven disposats a compartir els seus braços, malgrat saber que si els deixarien de cuidar per cuidar al seu germanet. El pare i la mare paponata es van omplir d'alegria i felicitat al poder cuidar al seu nadó, i des d'aquell dia van estimar encara moltíssim més als seus generosíssims fills grans.
I tant els van estimar, i tan generosos havien estat aquells petits paponatas verd i rosa, que al poc temps també a ells els hi va créixer un al·lucinant braç multicolor, amb el qual van poder ajudar als seus pares a cuidar del bebè sempre que volien.


No hay comentarios:

Publicar un comentario